Glædelig jul og Godt nytår

Lidt tidligt at ønske god jul eller “Hjul” og mange gode kilometer i det nye år, men jeg ønsker jer det alligevel. Det er denne tid vi bruger mest på familien, og måske kunne man have et “juleønske” at få lov til at deltage i “Nordic Tour 2019” 🙂

Desværre laver jeg ikke “Nordic Jule Tours”, men andre har arrangeret fine juleparader. Eric Zinn (Velo-city.se) arrangerede en juleparade sidste år(2018) i Göteborg.

Men Strada har været pyntet op til jul flere gange:

Ho Ho…Julenisse/naut on Strada
Christmas Strada
Göteborg velomobil Jule parade 2018

Snart er vi i 2019, og der er lang tid til sommer, men jeg kunne godt tænke mig at vide hvor mange der køre med på hele Touren i 2019, da jeg i det nye år vil kontakte og forsøge at reservere pladser til os på campingpladserne, det er nemmest hvis jeg har et estimeret antal delagere. Dem som kun køre med på enkelte etaper, er der som regel ikke problem med at få plads til på campingpladserne.

Ligeledes skal ruten igennem Tyskland, tages med forbehold, da der i Tyskland er strenge regler omkring fotografering, så det har ikke været muligt, for mig at se ruten igennem via Google street view.

Jeg er dog blevet kontaktet at en tysker(velonaut), der gerne vil køre med nede i Tyskland, som har forslag til ændringer(han mener der er for meget trafik), dog er disse ruter ikke i “Ride with GPS”, ligeledes er de ikke fra “camping plads til campingplads”, men hvis der er en der vil tage ansvaret og konvertere disse ruter til “Ride with GPS” vil jeg formidle kontakten til den tyske velonaut. Mit forbehold er at det ikke må være ruter hvor vi ender ude i “græsset” 😉

Skulle have taget vejen…:-)

Jeg ønsker jer alle en god jul og godt nytår…Vi ses i 2019 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.